СПОРТ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ

Весела Коледа

Весела Коледа

Весела Коледа

Коледно ни е!
Споделяме с вас част от емоциите по време на нашето Коледно парти "ПараКидс и приятели" от тази неделя, където наши любезни домакини бяха Български Червен кръст (Bulgarian Red Cross). Забавлявахме се на ниво и както винаги много приятели се включиха, за да бъде веселбата още по-щура.
В Коледната работилница децата избработваха различни красоти под зоркия поглед и инструкции на коледната фея Христина Мишева, а най-малките изрязваха и учеха букви и цифри по метода на Монтесори с любимата Srebrina Efremova. Много забавно, предизвикателно и интересно беше и ателието на семейство Иван и Анелия Раленкови, които бяха подготвили разнообразни коледни занимания, рисуваха на тениски, а всяко дете получи и подарък. Новото семейство подкрепи децата на ПараКидс като вместо букети в сватбения им ден гостите даряваха сума , а тя беше използвана за подаръци за децата.
Имахме и едно супер включване на страхотния екип на Веселин Василев, които се погрижиха за прическите, гримът и маникюра на нашите малки госпожици, за да бъдат те истински принцеси.
С нас беше и прекрасната Снежанка, а дядо Коледа и неговото джудже не пропуснаха да раздадат шарени подаръци за всички деца 

Обратно към Актуално
Зимна забава с кучешки впряг

Зимна забава с кучешки впряг

Сбъднати мечти с новите ни приятели Спортен Клуб Мъшинг България - Mushing Bulgaria ! Сняг, слънце, много кучешки лапички и усмихнати деца. Нека снимките разкажат за неделното ни приключение. Благодарим ви мъшари!

Прочети повече