СПОРТ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ

Заедно за площадка за деца с двигателни затруднения

Заедно за площадка за деца с двигателни затруднения

Заедно за площадка за деца с двигателни затруднения

В началото на новата година споделяме с вас и напредъка по отношение на една от основните ни каузи през последните месеци, а именно "изграждане на площадка за деца с двигателни затруднения в СБР Банкя - Ясен".

Изключително сме благодарни на ОТП Лизинг ЕООД и Colliers International за корпоративните дарения и за личните дарения на Ивайло Попов, Любен Любенов, Ивелина Таушанова и Маргарита Куртакова.

С наличната сума от 3627 лв. по сметката и остатък за доплащане 10 638 лв. остават само 7011 лв, които ни делят от реализация на проекта и 320 кв.м. място за игра и забавление на децата. Има възможност уредите да бъдат поставени в най-кратки срокове!

Ако искате да подкрепите Да изградим площадка за децата в болницата за рехабилитация в Банкя може да го направите с превод по сметката, открита специално за каузата:

IBAN: BG14FINV91501017063401
Титуляр: Сдружение СК ШАРК
Основание: Дарение за площадка за деца с двигателни затруднения

Благодарим 

Обратно към Актуално
Зимна забава с кучешки впряг

Зимна забава с кучешки впряг

Сбъднати мечти с новите ни приятели Спортен Клуб Мъшинг България - Mushing Bulgaria ! Сняг, слънце, много кучешки лапички и усмихнати деца. Нека снимките разкажат за неделното ни приключение. Благодарим ви мъшари!

Прочети повече