СПОРТ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ

Екип

Даниела Садикова

Даниела Садикова

Основател на СК ШАРК,
Съосновател на ПараКидс

Даниела е Председател на Сдружение СК ШАРК. Тя е докторант по кинезитерапия в Национална Спортна Академия "Васил Левски". Има магистърска степен по Адаптирана Физическа Активност и Спорт. Основава СК ШАРК през 2015 година и оттогава работи с деца с двигателни и ментални затруднения по проект ПараКидс, както и с деца с гръбначни изкривявания. Преминала е следдипломни сертификационни обучения по: Акупунктура и мокситерапия, Бобат за възрастни, Мълиган, S.E.A.S, Приложна Кинезиология и др.

Бояна Коцева

Бояна Коцева

Съосновател на ПараКидс,
треньор по адаптирани ски, сърф и спортове на открито

Бояна е член на Управителния съвет на Сдружение СК ШАРК. Тя завършва Национална Спортна Академия "Васил Левски" с профил треньор, учител, и специалност адаптирана физическа активност и прави докторантура, която е свързана с адаптирани ски и стратегия за устойчиво развитие на национално ниво. През 2014 завършва програмата EUDAPA във Финландия, след което в продължение на година и половина работи там за два от големите университети в страната, както и в най-доброто ски училище. Има над 10-годишен професионален опит като ски учител.

Освен с ПараКидс, Бояна работи като учител по физическо възпитание и спорт в 41.ОУ "Св. Патриарх Евтимий", което й дава възможност да е сред деца през цялото време и да ги учи на любов към спорта и движението.

Бояна Коцева е сред листата "30 под 30" на Forbes България за 2017, в категория социални предприемачи.

Любен Любенов

Любен Любенов

Треньор по плуване в СК ШАРК към ПараКидс от началото на 2018 година

Любен е част от екипа на Сдружение СК ШАРК от 2018 година и в Управителния съвет от началото на 2020 година. Има придобита квалификация за треньор по плуване от 2013 година в Национална Спортна Академия"В.Левски"  и оттогава работи като треньор по плуване в 56 СУ. През 2019 година той се дипломира и като магистър по "Адаптирана Физическа Активност и Спорт" отново в Национална Спортна Академия "Васил Левски". Любо работи основно с децата с ментални затруднения на басейна в 56-то СУ в Люлин и ЧСУ "Симеон Велики" в Иваняне. 

Моника Георгиева

Моника Георгиева

Треньор по плуване в СК ШАРК към ПараКидс от самото му създаване

Моника е част от екипа на СК Шарк още от създаването му през 2016 година. Завършва Национална Спортна Академия "Васил Левски" с профил треньор по плуване през 2006 година. Има дългогодишен опит като треньор по плуване в няколко спортни клуба.  През 2017г. придобива магистърска степен по специалност "Адаптирана Физическа Активност и Спорт" отново в Национална Спортна Академия "В.Левски". Моника работи основно с децата с церебрална парализа в СБР "Ясен" в Банкя.

Актуално

Зимна забава с кучешки впряг

Зимна забава с кучешки впряг

Сбъднати мечти с новите ни приятели Спортен Клуб Мъшинг България - Mushing Bulgaria ! Сняг, слънце, много кучешки лапички и усмихнати деца. Нека снимките разкажат за неделното ни приключение. Благодарим ви мъшари!

Прочети повече